Den siste walisiske fotballsamurai.

Gareth Bale prøvde seg i sommer med en exit fra Madrid, men Kina-turen ble avlyst. Etter åpen krangling med Zidane, storspill i enkeltstående kamper og prating om lidenskapen til golf, ser det nå ut som det skal skje noe i vinter.

Det er ESPN som har funnet frem til en kilde hos Real og én som befinner seg nær waliseren. De hvisker om at den trøblete situasjonen hos Real nå er irreversibel og at Bale sikter seg inn på å benytte seg av første mulighet til å forlate klubben. Det vil si nå i vinter.

Les: Zidane har pekt ut den kommende Real Madrid-manageren

Når Bale i tillegg ble observert på vei til agenten sin i London på mandag, begynner tydeligvis flere streker å komme på plass mellom «overgangs-prikkene» som leder til mål.

Men så var det dette med lønn og skadesituasjon. Når du bærer med deg et lønnskrav fra øverste hylle, samtidig som det er stor usikkerhet til hvor mye toppfotball 30-åringens kropp tåler, er det ikke mange klubber som er aktuelle arbeidsgivere.

Les på Popidol: Flashback: Sir Alex Ferguson var på «Who Wants to be a Millionaire?»

Zidane ser ikke ut til å skjønne journalistenes konstante Bale-masing.

-Turen hans til London var en personlig ting som han hadde fått lov til av klubben å gjennomføre. Det er det. Det er ingen historie. Han dro fordi han ikke er spilleklar. Han prater aldri om å forlate klubben. Han er her, og når han kan trene, trener han og når han kan spille, spiller han. Han har spilt mange kamper denne sesongen, sier Zidane ifølge ESPN.

Les: Juventus-speidere sendt til Liverpool for å se på 3 spillere

Akkurat i dette tilfellet tror vi mer på ESPNs kilder enn Monseigneur Zidane. Det skjer i vinter.