Er trolig ikke spesielt imponert av det som rotes med i London.

Nå bruker ikke ESPN ordet slenger, men i kampen om Big Harry kommer ting til å skje raskt de kommende ukene. Da Premier Leagues beste spiss delte med Gary Neville på mandag at han er klar for å spille for en klubb som spiller de største klubbene, kom klarsignalet for å prate om den faktiske exiten til Kane.

Manchester United, Manchester City og Chelsea står klare. Veldig klare. Likevel, Tottenham kommer ikke til å slippe Kane for under milliarden (hvis Kane ikke har en gentleman´s agreement om noe annet).

Les: Harry Kane er ikke lenger bare en drøm for Manchester United

Dette betyr at selv denne klubbtrioen skal slite med å bære overgangen i sommer. Guardiola og Solskjær har begge varslet at det ikke blir noen gigantovergang denne sommeren, men med Harry Kane på markedet blir dette kanskje den siste muligheten til å sikre seg Premier Leagues beste spiss mens han er helt på toppen.

Ifølge ESPNs kilde har Chelsea allerede valgt ut spillere Tottenham kan trenge og ønske seg i et player-plus-cash bud på Kane.

ESPNs kilde hevder poolen med spillere inkluderer Tammy Abraham, Kepa Arrizabalaga og Callum Hudson-Odoi. Som en start.

Les på F7: Disse utsiktspunktene må du ikke gå glipp av

Byttemiddel. (foto: chelsea, twitter)

Selv om Daniel Levy og Tottenham nødig vil gi fra seg Kane til en av de største rivalene, vil press fra Kane som valgte å bli værende etter forrige kaotiske sesong, kunne tvinge Levy til å gi etter.

Chelsea har hverftfall begynt å stable sammen en pakke som skal gjøre avgjørelsen for Tottenham enklere. For byrival Chelsea må pakken bli ekstremt bra, United og City stiller til start med en geografisk avstand og mindre ondt blod som henger igjen mellom Chelsea og Tottenham.

En ting er sikkert: Det kommer til å bli en durabelig kamp om Mr. Kane.

Les: Bekreftet: Nuno Santo kaster seg selv ut på overgangsmarkedet