Falmet litt? (foto: atletico, twitter)

Forrige sommer var det fullt oppstyr rundt Antoine Griezmann. Den franske spilleren var en av de mest omsvermede og skal ha fått tilbud fra Barcelona, som var på desperat jakt etter den ulitmate Neymar-erstatteren. 

Griezmann melket PR-kua til det lengste og lot verden jage de seneste ryktene og hause opp stemningen, før han selv sto for regien og informerte at han blir hos Atletico Madrid.

Det var i fjor.

Ikke alle er helt overbevist om franskmannens kvaliteter. (foto: atletico, twitter)

Les: AC Milan-manageren opplevde den perfekte stormen

Ifølge ESPNs kilder har en økede misnøye med Atletico fått Griezmann til å sende forespørsel til de største klubbene i Europa for å lodde interessen.

Når det i tillegg snakkes om at franskmanne er villig til å redusere lønn for å gjøre en overgang mulig, lyser det av desperasjon.

Dette er tydeligvis ikke noe som klinger godt hos Barcelona. Ifølge ESPN vurderer ikke klubben et kjøp av sitt tidligere hovedmål lenger som aktuelt. Griezmann har ikke de offensive egenskapene de leter etter i den langsiktige erstatteren for Luis Suarez.

Griezmann er sååå 2018.

Les på Popidol: Nå kan du redigere eksen ut av blidene dine

Griezmann signerte ny kontrakt med Atletico ifjor, som forlenger oppholdet til 2023. Utkjøpsklausulen ligger på nesten 2 milliarder kroner, men vil synke til rundt 1,2 milliarder kroner denne sommeren.

The Griez.

Les: Klopp: Liverpools nye storhetstid har så vidt begynt

Ute av Champions League og ti poeng bak lederen i La Liga, gir ikke Griezmann håp om noen store øyeblikk resten av sesongen. 16 scoring på 36 kamper er også i tynneste laget for det som skal være en av verdens giftigste målscorere.

Lille smartelefon i hånden der… (foto: griezmann, twitter)

Vi kan dermed slå fast at Griezmanns forhandlingsposisjon fra forrige sommer er betydelig svakere. En overgang kommer, men hvor gjenstår å se.

Les: Etter tapet i FA-cupen har Nemanja Matic tre store ønsker