Tok én trening å skjønne hvor det bar hen. (foto: united, twitter)

Den tidligere Arsenal-stjernen (vi prøver fortsatt å huske chileneren som dette) har fått mye pepper for ukelønnen på godt over 4 millioner kroner han fremforhandlet som free transfer. Det vil si, pepper etter at lønnsnivået viste seg å være et Grand Canyon i avstand til prestasjonene på banen.

Vi ønsker Sanchez alt vel, men har ESPNs kilde rett, begynner vi å miste sympati for den tidligere storstjernen.

Les: ESPN: United har kontroll på signaturen de ikke har råd til å miste

For mens lønningene kuttes med motorsag rundt om i Europa og fotballsupporterne privat opplever den største krisen siden 2. verdenskrig, står Sanchez på sitt.

Det gjenstår fortsatt to år igjen av United-kontrakten med 500 tusen pund i uka. Etter at Sanchez ikke hadde noen posisjon i United-troppen som tilsa mye spilletid, sponset United deler av lønnsutgiftene mot at Inter Milan ga 31-åringen en sjanse.

Les på Popidol: Honor Blackman tidenes Bond-babe «Pussy Galore» er død

Conte ser et potensiale i Sanchez, men Inter holder ikke overraskende tilbake på overgangs-entusiasmen på grunn av driftsutgiftene ved å ha vingen i troppen.

Men bidrar alle parter med litt gi-og-ta, bør ikke dette være en fastlåst situasjon. Trodde vi.

Ifølge ESPNs kilde gjør Sanchez det hele mer komplisert med å nekte å gå ned i lønn for å gjøre en overgang realistisk ved neste overgangsvindu.

Stemmer dette, betyr det at Inter trekker seg og Sanchez returnerer til Uniteds tropp etter sommeren.

Ikke bra for noen av partene.

Les: Savner United med Zlatan