(c) Bilde: KIL: Victor Grodås

Victor Grodås har i dag kommet til enighet med KIL om en 2-årskontrakt. KIL-sjef Espen Nystuen var en fornøyd mann etter at signaturtrekket var på plass:

– Vi har i mange år prøvd å få tak i Victor, men det har alltid vært noe i veien. Tidligere har det strandet på at han har vært attraktiv for større klubber enn oss, eller at han har prioritert studier, men etter en god prosess nå over tid så har vi klart å lande en avtale med han. Og det er vi veldig fornøyd med.

Les: Ronny Deila kan være på vei ut i verden på nye eventyr

Nystuen forteller videre om en spiller som kan bidra godt fremover på banen:

– Han har voldsom kraft offensivt, svært god fysikk og et godt venstrebein. Gjeldende denne kombinasjonen er han blant de aller fremste i hele Norge. Vi føler oss sikre på at Victor blir en god bidragsyter både på, og utenfor banen.

Og forteller kort om hva som er fokuset, selv om det er noen måneder til seriestart:

– Det som gjelder nå fremover er at alle i klubben; Spillere, støtteapparat, trenere, administrasjon og ledelse, blir enige om en felles retning. Og at vi starter med å trekke i den retningen. Sammen. Hvis vi klarer det, går vi en veldig spennende sesong i møte.

– Spennende ting på gang
Victor startet fotballkarrieren i Lillestrøm, og 28-åringen har siden vært innom Hødd, Sogndal og Kristiansund. Venstrebacken har spilt for Strømmen siden sommeren 2018. Og drar du kjensel på etternavnet, så stemmer mistankene dine – han er sønnen til keeperen Frode Grodås.

Venstrebacken signerte en 2-årskontrakt med KIL fredag ettermiddag, og 28-åringen gleder seg til muligheten som dukket opp på Kongsvinger:

– Jeg er veldig fornøyd med denne avtalen, og nå gleder jeg meg til å komme i gang her i KIL.

Grodås har vært aktuell for Kongsvinger ved tidligere anledninger, men det er først nå det har vært match mellom de to partene.

– Det handler om timing. Samtidig så er det et spennende lag på gang her på Kongsvinger, og mange ting jeg følte klaffet samtidig. Og nå er jeg glad for at dette gikk i boks, og jeg kjenner at jeg er godt motivert for å spille her.

Og 28-åringen er klar på hva han kan bidra med fremover på banen:

– Jeg forventer at jeg skal være med masse fremover, og bidra til morsom angrepsfotball. Mine styrker er det offensive, og forhåpentlig så blir vi enda litt bedre enn det vi var i fjor.