En vinner tilpasser seg alle situasjoner. (foto: liverpool, twitter)

Vi må innrømme at vi ikke er så rent lite spent på hvilket nivå Liverpool kan avslutte sesongen – når det grønne lyset igjen blinker for fotball på balløya. Jürgen Klopp har et pragmatisk forhold til det hele.

Liverpool-manageren vet at den historisk briljante sesongen til klubben ikke nødvendigvis avsluttes på samme måte som frem til mars.

-Fotball er en sport hvor stort sett alle er i samme situasjon. Når vi møter et annet lag. behøver vi ikke å være på vårt historisk høyeste nivå, sier Klopp til BBC.

Les: All tvil borte: Erling Haaland startet med scoring!

Så fortsetter pragmatikeren Klopp.

-Vi skal være på vårt best mulige nivå, akkurat som det blir for de andre lagene. Vår jobb har alltid vært og vil alltid være å utnytte situasjonen. Vi kommer til å være i så god form som mulig, sier vismannen Klopp.

Vår jobb er å utnytte situasjonen.

Etter å ha sett Haaland og Dortmund kjøre over Schalke 04 på lørdag, skjønner vi at syv uker uten fotballspilling ikke nødvendigvis endrer på styrkeforholdet mellom de briljante og de gode lagene. Erling Haaland viste også at notoriske målscorere som Salah, Firmino eller Mané ikke glemmer sine kunster.

Liverpool kommer til å fortsette som før og sørge for at Premier League-trofeet kan heves etter to-tre kamper.

Go Liverpool!

Les: Aston Villa kan miste enda flere til Manchester