Lungene klare for Liverpool.

Det var helnorsk i går da Erling Braut Haaland scoret sitt første mål for RB Salzburg i 2-1-seieren over LASK i den østerrikske eliteserien i fotball søndag. – Fredrik Gulbrandsen, han satte inn 2-0-målet.

Det ser ut til at benkeslitingen går mot slutten i Salzburg for Erling Braut Haaland som har slitt med å få spilletid for Salzburg etter overgangen fra Molde i fjor. Foran søndagens hjemmekamp hadde det kun blitt med et 15 minutters innhopp mot Rapid Wien i februar.

Les: Antonio Conte får over 90 millioner i året

Mot LASK var 18-åringen med fra start og brukte kun et kvarter på å presentere seg. Håland satte inn 1-0-målet etter forarbeid av lagkamerat Patrick Farkas.

Åtte minutter før pause doblet Fredrik Gulbrandsen hjemmelagets ledelse med sitt sjette ligamål for sesongen. Da hjalp det ikke for LASK at Gernot Trauner reduserte til 2-1 rett etter pause.

Salzburg har for lengst sikret et nytt seriemesterskap i østerriksk fotball. LASK følger nærmest klubben til Braut Haaland og Gulbrandsen.

Les på Popidol: Selvsagt trengte David Budd en veldig lang ferie etter sesongfinalen