Mino Raiola

TEAMtalk har plukket opp informasjon om hva Erling Braut Haaland sin agent Mino Raiola krever i lønn ved en overgang til Manchester City i sommer. – De skriver ikke om tilsvarende krav er fremlagt ovenfor Real Madrid, men det er viden kjent at Manchester City manager Pep Guardiola og Mino Raiola ikke er glade i hverandre.

Uvennskapet mellom de to stammer helt tilbake til da Pep Guardiola var manager for Barcelona og hadde ansvaret for Zlatan Ibrahimovic. – Det gikk ikke så bra og Mino Raiola som også er den svenske superstjernen sin agent kom med en strøm av dritt i retning Barcelona og alle som hadde noe med Barcelona å gjøre.

Les: Daniel Sturridges ørkenvandring er snart over!

Manchester City er nødt til å punge ut 600.000 pund i uken for å lande Erling Haaland i en pakke som koster over 300 millioner pund.

Hvis Haaland gjør det like dårlig når han kommer tilbake til Borussia Dortmund igjen fra landslagssamling, vil verdien helt klart synke. -Han startet alle tre kampene med det norske flagget på brystet, men drar målløs fra oppgjørene mot Gibraltar, Tyrkia og Montenegro.

Les på Engelske Klubber: Ole Gunnar Solskjær fikk et fett bud fra Manchester United