Roy Keane på TV

Roy Keane har revidert sin mening om Erling Haaland etter at spissen scoret Manchester Citys andre mål i 2-0-seieren over Nottingham Forest søndag. – Nordmannen var tilbake på Citys lag etter to kamper ute på grunn av skade.

Den norske målmaskinen som var stemplet som en League Two spiller av Sky Sports kommentator Roy Keane, startet på benken. – Etter 62 minutter kom han innpå på stillingen 0 – 1 etter et mål av Joško Gvardiol.

Mindre enn ti minutter senere beviste Haaland hvilken liga han hører hjemme i. I det 71 minutt dundret han igjennom mot mål før han satte ballen forbi keeper Matz Selz. – Det var tydeligvis nok for Roy Keane til å komme med en innrømmelse.

Les: Alt ligger til rette for en Kyle Walker reprise fra sist sommer

I prosessen avsluttet han effektivt Forests håp om å komme tilbake i kampen.

Manchester City er nå ett poeng bak Arsenal som vant 2 – 3 over Tottenham litt tidligere på dagen. Manchester City i har en kamp på hånden mot sine rivaler i kampen om Premier League gull.

Roy Keane fikk mulighet til tenke seg om etter hans kritiske kommentarer under Citys 0-0 uavgjort mot Arsenal på Etihad Stadium forrige måned.

Les: Mason Greenwood gjør det vanskelig for Ratcliffe

I en kommentar på Sky Sports etter den kampen sa Manchester United-legenden: «Foran mål er han den beste i verden».

«Men for hans generelle spill, for en slik spiller, er det så dårlig. Ikke bare i dag. Han må forbedre det.

«Han er nesten som en League Two-spiller, det er slik jeg ser på ham. Hans generelle spill må forbedres, og det vil det gjøre i løpet av de neste årene.»

Etter 2-0-seieren over Forest bestemte Keane seg imidlertid for å rykke opp Haaland med et par divisjoner.

Han begynte: «Han var veldig lik en Championship-spiller, han har forbedret seg mye!

Roy Keane regner med at Erling Haaland er tilbake på et «mesterskapsnivå»! 🤣

Den tidligere Manchester United-midtbanespilleren kalte Haaland en «League Two-spiller» etter Citys uavgjort mot Arsenal 👀

«Når det gjelder en målscorer, er han helt fantastisk. Det er ingen tvil om kvaliteten hans når det gjelder avslutningen hans.

«Når han kommer inn vil han ønske å ha en innvirkning på spillet, og når det er strukket slik at han har folk som Kevin De Bruyne, kommer han til å finne deg. Og så er det bare den biten skarphet han har vist. «