Eriksen.

Christian Eriksen har avslørt at han har mottatt tilbud fra andre klubber mens han vurderer fremtiden etter at han gikk til Brentford i januar.

30-åringen har hatt en problemfri retur til profesjonell fotball etter å ha fått hjertestans under EM 2020 i fjor. Han har spilt hovedrollen for et Brenford-lag som nå ligger komfortabelt på 13. plass i Premier League, og danner et svært godt angrep med Ivan Toney og Bryan Mbeumo.

LES: Liverpool-spiller ønsket av fem Premier League-klubber

Hans gode prestasjoner har tiltrukket interesse fra andre klubber. Hans tidligere klubb Tottenham er sikre på å signere den danske landslagsspilleren på nytt hvis manager Antonio Conte blir i klubben og de kvalifiserer seg til Champions League.

I et intervju med Viaplay sa Eriksen: «Jeg tror ikke det er noen fotballspillere som bare kan velge og vrake mellom klubber, for det er mange kriterier som spiller inn. Det er også mange klubber som må være interesserte.

«Jeg har forskjellige tilbud og alternativer, som vi vurderer, og så tar vi en avgjørelse. Jeg vil gjerne spille Champions League-fotball igjen. Jeg vet hvor gøy det er, men det er ikke avgjørende for meg.»

SISTE: I samtaler med Dominic Calvert-Lewin

Brentford er godt i gang med å overtale Eriksen til å signere en forlengelse av kontrakten på seks måneder. Men midtbanespilleren tilbrakte syv år i Spurs og var også en del av Contes Inter-side som vant Serie A-tittelen 2020/21, så det kan hende en at en gjenforening frister. Manchester United skal også være interessert i dansken, men kan ikke friste med Champions League neste sesong.

Brentford-manager og landsmann Thomas Frank er fortsatt optimistisk for at han vil bli i klubben, og sa nylig: «Jeg tror alltid vi har en veldig god sjanse. Jeg vet at han er fornøyd her, han nyter fotballen sin. Det er en avgjørelse som vil bli tatt på slutten av sesongen.»