Ved ansettelse av Erik ten Hag som ny manager i Manchester United var to av hans favoritter fra Ajax i hans øyne i praksis med på flyttelasset. – Men nå som Manchester United har startet samtaler med Antony og Jurrien Timber viser det seg at det ikke blir så enkelt.

De befinner seg begge høyt på Erik ten Hag sin liste, spesielt Jurrien Timber er sterkt ønsket. – 20 år gamle Timber har snakket med Telegraaf journalist Mike Verweij og fortalt at han mye heller blir i Ajax i det minste frem til etter VM i Qatar.

The Mirrow skrev for noen dager siden at Jurrien Timber er overbevist at sjansene for spill i VM er mye større hvis han fortsetter. – Erik ten Hag har prøvd å overbevise sin forsvarsbauta han har et stort behov for midtstoppere og har lovet godt med spilletid slik at VM billetten ikke ryker.

Jurrien Timber har avtale med Ajax frem til 2024, og er verdsatt til 35 millioner euro av Transfermarkt. Manchester United skal allerede ha budt en halv milliard.

Les: Dean Henderson er på vei bort fra Manchester, men han blir i Premier League

Tidligere Manchester United-forsvarer og nåværende Ajax-visekaptein Daley Blind hadde tidligere sagt om Timbers potensielle overgang til United at han «ikke kan påvirke det. Jeg kan bare si at Ajax må gjøre sitt beste for å beholde ham». Nå ser det ut til at Blind godt kan få viljen sin.

Manchester United har tatt kontakt med Ajax om brasilianske vingen Antony og svaret er at dette blir dyrt. Ikke spesielt overraskende Antony har spilt en viktig rolle i Ajax sine påfølgende Eredivisie-titler i de to årene han har vært i klubben. 22 åringen har sikret 29 målpoeng.

Antonys med det fulle navn Antony Matheus dos Santos er svært ettertraktet klubber fra Tyskland og Spania har sendt speidere til Ajax kamper hele sesongen.

Times Sport skriver at Manchester United som starter pre-season ekstra tidlig i år ønsker å ha på plass det alt vesentlige av ny signeringer lenge før deres første kamp mot Liverpool 12.juli i Bangkok.

Ten Hag hadde uttalt i sitt første intervju med klubben at han planla å styrke troppen innen starten av pre-season, og bemerket: «Vi starter pre-season 27. juni»

Transfermarkt har estimert verdien av Antony til 35 millioner euro, en prising som Manchester United synes er fair. Ajax på sin side kommer til å forlange mer, mye mer!.

LES: Vinícius Junior sin nye utkjøpsklausul! – En milliard euro!