Manchester United hentet Jadon Sancho for 85 millioner euro sommeren 2021 noen måneder før Ole Gunnar Solskjær fikk sparken og ble ersattet av Ralf Ragnick. – Alt som kunne gå galt for den portugusiske stjernen gikk galt. Skader, umitiverende ledelse og benkesliting. Det har også vært noen gode øyeblikk, men de har vært langt imellom og det begynner å bli en stund siden.

Manchester Uniteds nåværende manager Erik ten Hag blir ikke lenger geniforklart og kommer til å gå inn i en tøff høst uten mye rep å holde i. – Daily Mail skriver i dag at den nederlandske manageren ved en feil avslørte hvorfor ikke Jadon sancho fikk spille i vinter.

Les: ESPN: Man United-spillerne lei Sancho

Erik ten Hag har fortalt at 23-åringen slet med både fysiske og psykiske plager som følge av en skade og at han derfor ikke var tilgjengelig for kamper.

Han skulle definitivt ikke ha sagt det.!

Erik ten Hag og Manchester United hadde ikke fått tillatelse til å avsløre hvordan Sancho hadde det. Ten Hag mente at han ved hjelp av uttalelsen ville lette presset på Sancho.

Sancho gikk senere ut og takket støtten han fikk under de 17 kampene han gikk glipp av.

«Wow! Jeg vil si en stor takk for støtten jeg har fått de siste ukene, spesielt fansen,» skrev han på sosiale medier.

Jadon Sancho har hatt en tøff start på denne sesongen. Spilleren har ennå ikke startet for Manchester United, men har hoppet inn i tre kamper. Forholdet til Erik ten Hag beskrives best som kjølig.

Siden Sancho kom til sommeren 2021 har han scoret 12 mål på 82 kamper. Han har kontrakt med Manchester United sommeren 2026.

Les på Popidol: Selvsagt heter det andre barnet til Rihanna og A$AP Rockys noe sprøtt