Erik ten Hag (foto: united, x)

De fleste har fått med seg hvordan utfryste Jadon Sancho så snart han landet på tysk jord fikk tilbake smilet og lysten til å spille fotball. – Den engelske venstrevingen vartet opp med en assist i sin første kamp tilbake hos Borussia Dortmund.

Det var ikke mye rust å spore hos Jadon Sancho som det siste halve året har vært utestengt fra alle førstelagsaktivitetter hos Manchester United fordi han ikke ønsket å krype for Erik ten Hag etter å ha kritisert han i sosiale medier.

Les: Perfekt tidspunkt å kreve svar fra Kylian Mbappé

Manchester United ligger på 7.plass i Premier League hele 8.poeng unna kvalifisering til Champions League.

Den alltid perfekte nederlandske manageren har funnet seg en ny Manchester United stjerne han ikke liker. -Anthony Martial som kom til Old Trafford sommeren 2015 i en overgang verdt 60 millioner euro fra Monaco.

Noen som lurer på hvor det har blitt av Anthony Martial? Etter Bournemouth-kampen i første del av desember har franskmannen vært ut med sykdom, så «not in squad» fra rett før nyttår. Det er ikke uvanlig at en spiller må ty til egentrening etter sykdom for å komme seg opp til nivået for en kampklar spiller, men dette begynner å bli lenge. Daily Mail mener de har snust opp hva som ligger bak.

Martials kontrakt løper ut til sommeren, det er ryktet franskmannen blokkerer exit i januar, Daily Mail medler det har fått mange til å stusse hvor lang tid det har tatt siden United-spilleren ble erklært frisk og fortsatt er på egentrening.

LES: Tydeligvis like sjokkert som Cristiano Ronaldo over standarden hos Manchester United

Ifølge det engelske mediet er det ikke en disiplinær straff at Martial trener alene, men at Erik ten Hag har ment franskmannen var i så dårlig fysisk form at han ikke kunne følge de andre spillerne.

F7: Spissen Virgil van Dijk gruer seg til å spille mot

Uansett om Martial er på vei ut i januar eller blir værende resten av sesongen, dette er ikke noe godt tegn når vi ser på 28-åringens historie med vekslende kampform.