João Palhinha

João Palhinha gikk glipp av en overgang til Bayern München i siste liten i sommer, men de tyske gigantene vil gjøre et nytt forsøk på å lokke Fulham-stjernen til Allianz Arena i januar, selv om de må ta hard konkurranse i betraktning.

Fulham var åpne for Palhinhas avgang i sommer for et beløp på mellom €60 og €70 millioner etter at 28-åringen uttrykte et ønske om å forlate «Cottagers». Sky Sports medler at Bayern ønsker å gjøre et nytt forsøk på å signere Palhinha til vinteren, men den tyske toppklubben er ikke det eneste laget med interesse.

Les: L’Équipe: Selger Julian Draxler

Barcelona har ifølge Mundo Deportivo identifisert Palhinha, sammen med Guido Rodríguez (Real Betis) og Jorginho (Arsenal), som en vinterforsterkning, mens The Athletic også melder at Erik ten Hag ønsker å legge midtbanespilleren til Manchester United-troppen.

Bayern er angivelig villige til å gå langt for Palhinha, og ifølge BILD vil de til og med være villige til å betale opptil 100 millioner euro for den portugisiske landslagsspilleren.

I sommer ble Fulham og den tyske toppklubben enige om en overgangssum på 65 millioner euro og Palhinha hadde til og med gjennomgått en legeundersøkelse i München. Imidlertid falt en overgang fordi Fulham ikke klarte å tiltrekke seg en erstatter i tide. – Og at summen var litt lav.

Manchester United gikk glipp av ankomsten til Ryan Gravenberch, som forlot Bayern for Liverpool for 40 millioner euro. De røde djevlene forsterket imidlertid midtbanen rett før overgangsmarkedet stengte med Sofyan Amrabat, som ble overtatt på lån fra Fiorentina. En opsjon på kjøp var inkludert i leieavtalen.

LES: Bale forklarer endelig hvorfor han måtte si nei til Manchester United

Palhinha spilte i ungdomsakademiet til SG Sacavenense mellom 2009 og 2012, hvoretter han dro til Sporting.

Etter flere lån hos Moreirense, Belenenses og Sporting Braga, fikk den defensive midtbanespilleren til slutt sitt gjennombrudd i Lisboa og fikk en overgang til Fulham. Londonboerne betalte 21 millioner euro for Palhinha i 2022.

Palhinha var en enestående utøver under sitt debutår i Premier League, noe som vekket stor interesse fra store europeiske lag, og Bayern har ikke gitt opp håpet om å signere Thomas Tuchels toppmål.