Ord overflødig.

Etter at Hamrén trakk seg som islandsk landslagstrener på slutten av 2020, har det vært stille rundt den tidligere RBK-treneren. Nettene har tydeligvis svensken brukt til å drømme om fotball.

Hamrén tok over det islandske landslaget i august 2018, men etter vikingenes storming inn på den internasjonale arenaen, ble svake resultater i UEFA Nations League og manglede evne til å kvalifisere seg til EM uholdbart for Hamrén å ha med seg videre.

Les: Solskjær lover forsterkninger: «Må ta noen grep»

Svensken er fortsatt både aktuell og tent på flere tøffe oppgaver, men har ikke vært desperat nok til å takke ja til prosjekter som blir feil.

-Jeg har ikke lukket noen dører, og jeg har hatt interessante tilbud etter Island, men jeg syntes ikke de har vært tilstrekkelig interessante, begynner Hamrén til Expressen.

Les på F7: Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

-Alle tilbudene jeg har fått har vært økonomisk gode. Ett var riktig godt, men fotballmessig var det ikke så spennende (bekrefter at dette var fra Saudi-Arabia).

Ett tilbud fra et landslag, tre fra klubblag.

-Det er litt merkelig, jeg har vært trener i 45 år og aldri drømt om fotball, men nå drømmer jeg helt plutselig om fotball om natten, deler Hamrén med verden.

Erik Hamren

Svensken sier ikke noe om det dreier seg om komedie, mareritt eller drama, men vi tolker det som at det attraktive jobbtilbudet snart bør komme.

Go Hamrén!

Les: Går ikke som planlagt med Andreas Pereira