Blir, men ikke lenge. (foto: garcia, twitter)

Øyner spanjolen muligheten til å spille med Lionel Messi, undrer vi? 21-åringen gikk gradene på La Masia, reiste til City i 2017 – og er nå linket til en retur til Barcelona. Men ikke ennå.

Forvirret? Vi også.

Les: Bekreftet: Zlatan får følge av Real Madrid-spiller

-Det er sant at jeg har fortalt klubben at jeg ikke ønsker å forlenge kontrakten min utover 2021, men jeg vil returnere til Manchester når jeg er ferdig med landslagskampene for Spania. Jeg er fokusert på neste sesong med City, sier Garcia ifølge Marca.

Les på Spanskfotball: Sport: Barcelona er enig med Liverpool-spiller

21-åringen har sin debut i den spanske seniortroppen til Luis Enrique, der målet er å utkonkurrere Pau Torres og Diego Llorente om å stå som makker til sjefen sjøl, Sergio Ramos mot Tyskland og Kroatia.

Garzia er dritgod, vil ikke bli hos City etter denne sesongen, vil heller ikke over til Barcelona denne sesongen. For oss med litt fantasi lukter det muligheten til å spille den ene sesongen med tidenes beste spiller.

Les: Gigantbud: Liverpool har tydeligvis glemt de ikke skulle bruke penger