Helgens UFC 229 var mildt sagt en godtepose for MMA fans over hele verden, vi fikk se Tony Fergusson møte Anthony Pettis, Derrick Lewis møte Alex Volkov, og ikke minst Khabib Nurmagomedov møte den definitivt største MMA stjernen i verden Conor McGregor.

Selvom utfallet av kampen ble en soleklar seier til Khabib, er det likevel spekulasjoner om at den splitter nye ubestridte Lettvekt Mesteren kanskje aldri får gått i ringen igjen. Dette kommer etter at NSAC (Nevada State Athletic Commission) har holdt igjen pengene til Khabib og kalt inn til et møte mandag 9.10.

Mer om kaoset under UFC 229:

Etter at hele verden fikk se de grufulle bildene av seiersherren som angrep en i publikum like etter kampen var over er det ingen tvil om at myndighetene i USA kommer til å være strenge.

Det kan bety alt ifra noen måneder suspensjon og en bot, til livsvarig utestengelse både fra UFC og hele USA.

Uansett er det ingen tvil om at både UFC og NSAC tar saken ekstremt seriøst og ikke kommer til å la Khabib slippe billlig unna, dette er utrolig trist å se fordi Khabib kanskje er det største talentet UFC noensinne har sett. hans ekstreme 27-0 i buret er det ingen noensinne som har kunnet målt seg med.