(c) Bilde: Bundesliga/Imago: Robert Lewandowski

Bayern München-angriperen Robert Lewandowski er enig med Real Madrid om en overgang til sommeren, skriver Mundo Deportivo.

Robert Lewandowski er en av verdens mest attraktive spillere, så en overgang til Spania blir langt fra billig. Siden han gikk fra Borussia Dortmund til Bayern München 2014 har han 100 Bundesliga mål på 120 kamper.

Les: Det står mellom Antonio Conte og Zinedine Zidane

Men nå synes den polske supermannen å være på vei fra Bundesliga. Det er den spanske avisen Mundo Deportivo som skriver at 29-åringen er enig med Real Madrid.

Ifølge avisen har Lewandowski vært i den spanske hovedstaden ved to anledninger, og det har vært en toårig kontrakt med et tilleggsalternativ. Videre skriver avisen at det fortsatt gjenstår at klubbene blir enige.

Tottenham nekter å frigi Kane
En av grunnene til suksessen til forhandlingene er at Real Madrid nå skal ha har gitt opp håp om Tottenhams Harry Kane. Real president Florentino Pérez har forsøkt ved flere annledinger, men Tottenhams Daniel Daniel Levy blir fortalt å nekte å slippe angriperen.

Ellers ser det ut til å bli  store farndringer hos de to siste årenes  Champions League-vinner, hvor både manager Zinedine Zidane og angriperne Karim Benzema og Gareth Bales fremtid i klubben er usikker.

Sjekk ut oddsen