(c) Bilde: Jerv: Michael Baidoo

Etter en ytterst ujevn sesong ville Jerv vente med å gjøre noen store økonomiske avtaler til plassen i OBOS-ligaen var sikret. – Nå kan de se fremover etter å ha landet på en 11.plass.

I halvannet år har Michael Baidoo vært på utlån fra FC Midtjylland til Jerv, og nå blir oppholdet permanent.

De danske mestrene melder i dag at Baidoo som har spilt bra for Jerv i lang tid er ferdig i klubben.

Les: Zidane: Benzema er historiens største

  • «Michael har spilt bra for Jerv i lang tid nå, så det er helt naturlig at avtalen nå blir permanent. Alle parter er fornøyde, og det er alltid bra, men det viktigste er selvfølgelig Michael, som er på et bra sted og kan frigjøre potensialet der. Vi ønsker ham lykke til i fremtiden», sier sportsdirektør Svend Graversen til FCMs nettsider.

Den 21 år gamle ghanesiske offensive spilleren kom til FC Midtjylland i 2017, og han har bare dukket opp tre ganger for FC Midtjyllands første lag.

Les: Pau Torres skal holdes langt unna Manchester

Den 21 år gamle midtbanespilleren ble søndag kåret til Årets Jervspiller i 2020-sesongen, og nå har han formelt signert en avtale som gjør at han blir Jervspiller ut 2022-sesongen.

På tross av interesse fra andre klubber, både utenlands og på høyere nivå i Norge – så var ikke Michael i tvil om hvor han ville fortsette fotballkarrieren.

Etter at sesongen endte på søndag, ble sesongen avsluttet med en markering på Jervhuset. Her mottok Michael prisen som Årets spiller. Nå venter juleferie på hele gjengen, og Michael setter kursen hjem til familien i Ghana, motivert for å ha ferie og familietid, men også veldig motivert for å returnere til Grimstad på nyåret og sette igang oppkjøringen.

Jerv skriver: «Vi gleder oss til å se Michael tilbake i Jervdrakta i 2021, i klubbens 100-års jubileum. Vi ser frem å se både ham, resten av laget og hele klubben ta steg fremover i en meget spennende jubileumssesong».