Carlo Ancelotti

Real Madrid manager Carlo Ancelotti holder det han lover og blir i klubben fremover selv om Brasil forståelig nok er veldig fristende. – Lykkes du som leder for verdens beste landslag blir du en legende.

Den italienske manageren har i hele sin karriere ledet klubber og aldri et landslag. – 64 år gamle Carlo Ancelotti, som før har ledet klubber som Bayern München, Juventus, Chelsea og Paris Saint-Germain har iflølge Rede Globo blitt enig med Brasil om å overta landslaget når hans kontrakt Real Madrid går ut på dato.

Les: Velger Lionel Messi fremfor Atletico Madrid og Inter Milan

Etter å ha blitt presset i flere måneder var Carlo Ancelotti krystallklar for at han ville bli i Los Blancos.

Rede Globo har han avtalt vilkår med CBF om å ta over som Brasils landslagssjef.

Ledet i forbundet Ednaldo Rodrigues har ikke lagt skjul på ønsket om å utnevne Ancelotti til stillingen, og han ser nå ut til å få ønsket sitt. Han ville imidlertid ikke ta over denne sommeren. Det er to muligheter som dukker opp: enten i januar eller på slutten av neste sesong.

Ancelottis kontrakt i Real Madrid utløper ved sistnevnte, så en avgang da ville være litt akseptabel for Florentino Perez. Det ser imidlertid ut til at han allerede har begynt arbeidet med å finne en erstatter.

Les: Bud på 55 millioner euro hekter Barcelona så til de grader av signeringsjakten