Aaron Wan-Bissaka(foto: united, twitter)

Det er ingen hemmelighet at Manchester United har lagt høyreback Aaron Wan-Bissaka ut for salg. 26 åringen kom til Old Trafford sommeren 2019 fra Crystal Palace for 55 millioner euro. Nå selges han videre til kraftig redusert pris.

Transfermarkt mener han er verdt 20 millioner euro, Manchester United er villige til å selge for 15 millioner euro, et bud på 10 millioner euro er akkurat sendt over.

Les på Engelske klubber: Manchester United henter inn spisslegende med 150 scoringer for å coache Højlund og gjengen

Det som i utgangspunktet kommer til å bli en travel sommer for Manchester United, blir enda mer travelt etter det ble bestemt at manger Erik ten Hag blir med videre til tross for en elendig sesong. Sir Jim Ratcliffe har overraskende kommet frem til at den nederlandske manageren er den som er best egnet. Det legges store penger på bordet for å sikre at Ten Hag skal lykkes.

Aaron Wan-Bissaka har tiltrukket seg interesse fra Galatasaray som i mai ble tyrkiske seriemestre for andre år på rad.

Ifølge tyrkiske Fanatik har partene kommet til en muntlig avtale om de personlige betingelsene. Galatasaray og Wan-Bissaka er etter det opplyste blitt enige om en avtale som skal gi spilleren 3,5 millioner euro i årslønn.

Det gjenstår imidlertid for klubbene å komme til enighet. Manchester United skal ha 15 millioner euro, mens Galatasaray er villig til å tilby 10 millioner euro.

Les: Vil hente Tyler Morton som kom til Liverpool da han bare var syv år gammel til Bundesliga