Jude Bellingham og Bukayo Saka

England synes å ha noe av det samme problemet som Norge. – Noen av verdens aller største stjerner og en landslagssjef som ikke helt klarer å levere.

Landslagssjef Gareth Southgate har hatt en slapp oppkjøring til EM med tre tap på de fire siste kampene. England vant sin første kamp i EM, men det var uten å imponere.

England vant 1 – 0 over Serbia, i en svært tøff kamp, spesielt andre omgang var presset fra Serbia intenst. Tidligere på kvelden i gruppe C, skuffet Danmark skuffet med 1-1 mot Slovenia.

Christian Eriksen: Fra hjertestans til historisk målscorer i EM

Starten fra England var frist og allerede etter et kvarter viste Jude Bellingham sine kvaliteter. Den unge stjernespilleren reiste seg til lufta og stanget innlegget til Bukayo Saka i nettet med en voldsom kraft som keeper Predrag Rajkovic ikke hadde mulighet til å redde. – Resten av første omgang var direkte kjedelig.

Serbias Filip Kostic måtte rykke ut av oppgjøret med det kommantatorene tror er en muskelskade, og Juventus-stjernen så ut som en som fryktet EM hans var over før det i det hele tatt hadde startet.

Andre omgang var Serbia i førersetet. – De var raskere og tøffere, men England la seg bakpå og klarte å kjempe unna forsøkene på utligning uten å imponere.

Jamie Carragher er som vanlig ikke imponert: I sin spalte for The Telegraph skrev han: «Det eneste problemet med så mye midtbanerotasjon er at det betyr at Kane ikke kan falle inn mellom linjene som han liker. Han hadde bare én berøring i løpet av de første 30 minuttene.»

Carragher sammenlignet Kanes rolle med rollen Erling Haaland spiller i Manchester City, og la til: «God start, men det er et par bekymringer. Harry Kane tar den samme rollen som Erling Haaland-rollen for Manchester City – ikke involvert utenfor boksen og venter. for en sjanse Han har bare rørt ballen to ganger på 45 minutter. Det er ikke Kane sitt spill.

«Defensivt må England stoppe Serbia fra å få mål. De gjør det for enkelt, og det er deres beste sjanse til å score.»

Etter resultatet sa Liverpool-legenden: «Etter en oppmuntrende start som ble til en tilfredsstillende snarere enn en utmerket seier for England. De gikk tom etter hvert som kampen skred frem. Det positive var de første 30 minuttene, men systemet er et arbeid pågår, spesielt når det gjelder å få mest mulig ut av Harry Kane.»

Les: Manchester United blar opp 2,2 milliarder for Fredrik Aursnes og to lagkamerater

Det endte 1-0 til England, og nå leder Gareth Southgates tropper gruppe C. – Men det vi så fra England i kveld er det vi har sett en stund. – England kommer ikke til å vinne EM.