Vil så mye mer enn det han får lov til på Stamford Bridge. (foto: chelsea)

Når du er 22 år og spiller for England i VM har du god grunn til å ha ambisjoner. Ruben Loftus-Cheek varsler at han ønsker en klubb som gir ham mer spillerom.

Eller rettere sagt: spilletid.

Loftus-Cheek viste seg frem på utlån til Crystal Palace forrige sesong, nok til å overbevise Gareth Southgate at han var verdig en plass i Englands VM-tropp.

Nå aner midtbanespilleren at Chelsea neste sesong ikke kan tilby det han forventer.

-Jeg vil spille så mye jeg kan. Selv i siste sesong spilte jeg ikke så mye jeg ønsket på grunn av skader. Denne sesongen trenger jeg mye spilletid, uavhengig av hvor det blir. Dette er nøkkelen for meg i forhold til hvor jeg ender, sier 22-åringen ifølge Sky Sports.

Overbeviste Gareth Southgate i Crystal Palace-drakten. (foto: premier league)

Loftus-Cheek virker å ha god bakkekontakt, og ser på sine sjanser på Stamford Bridge som begrensede.

-Jeg forstår at Chelsea er en stor klubb og at det alltid er press på trenerne til å vinne kamper og trofeer. Derfor forstår jeg også at de kanskje ikke er villige til å ta sjanser med å bruke spillere som meg,  avslutter Chelsea-spilleren.

Denne unge mannen trenger definitivt å komme seg videre til en klubb som gir tilliten som må til for å kunne etablere seg på høyeste nivå.

Vi satser på at VM blir springbrettet han har ventet på.