Savner flere grunner til å smile. (foto: real, twitter)

Det har vært vondt å se hvordan Eden Hazard har blitt bleikere under den spanske solen. Nå planlegger Zidane og belgieren at ingen skal få bruke merkelappen tidligere superstjerne lenger.

Siden februar har Hazard jobbet seg sakte og riktig tilbake etter den tøffe ankelskaden. 9 La Liga-kamper fra start skal nå være historie. Viruskaoset har som for Harry Kane og Paul Pogba gitt Hazard noen uventede måneder for å jobbe seg tilbake på kamparenaen, noe som Zidane akter å utnytte når La Liga tuppes igang denne helgen.

Les: Pogba tryner hvis Fernandes ikke får skinne

Det er Marca som hevder Zidane kaster Hazard rett inn i førsteeleveren sammen med Karim Benzema og Isco når Eibar kommer til hovedstaden på søndag.

Zidane vet han trenger game changer Hazard tilbake når Real denne måneden har tøffe kamper mot Valencia, Real Sociedad og Getafe. Barcelona venter definitivt ikke på muligheten til å øke ledelsen fra to poeng på toppen av tabellen.

Les på Popidol: Åpner Avicii-museum til inntekt for barn og unge som sliter

På søndag iverksettes Plan Hazard.

Hazard er varslet å være tilbake i skikkelig topp fysisk form, så vi aner muligheten til at belgieren går inn i neste sesong skyhøy av selvtillit.

Go Hazard!

Les: The Sun: Naby Keita byttes ut med Wolverhampton-stjerne