For god til å støve bort.

For oss forsvant Mario Mandzukic altfor tidlig fra europeisk toppfotball. 34-åringen hadde begynt å finne frem til samspill med Ronaldo i portugiserens første sesong i Juventus-drakta, men da Maurizio Sarri kom til byen var kroaten sammen med Emre Can de første ofrene.

Uten en eneste Serie A-kamp i 2019/20-sesongen valgte 34-åringen pengesporet til Al-Duhail i Qatar noen dager før nyttår. Ti kamper og to scoringer senere var Mandzukic og klubben lei av hverandre.

Les: Sergio Romeros barndomsklubb vil ha han tilbake

33-åringen Edinson Cavani gikk arbeidsledig og gjetet sauene sine i Uruguay før han ble kalt inn til Old Trafford. Ifølge Sky Sport Italia er det Mandzukic som nå har fått sin innkalling.

Ikke akkurat Manchester United, men likevel.

Da Federico Santander forsvant ut for de månedene med en lei kneskade, kom Serie A-klubben Bologna i en kinkig situasjon. Ifølge Sky Sport er Manduzic sett på som løsningen.

Les på Engelske klubber: Harry Kane har pekt ut de fire tøffeste forsvarspillerne

Kroaten skal fortsatt være urlojal mot Juventus, men Bologna kan ikke akkurat beskrives som en rival til Torino-klubben. Så vidt over nedrykksstreken er kampen for overlevelse det som preger hverdagen i den nord-italienske byen.

Er det en spiller som kan gjøre det umulige mulig, så er det denne kroaten. Bologna trenger Mandzukic, vi trenger 34-åringen tilbake i fotballsirkuset.

Les: Champions League-helten presses ut hos Liverpool