Nu jäklar! (foto: united, twitter)

Manchester United hadde nettopp fått seg en fotballeksjon i Sevilla, der La Liga-klubben utnyttet spillernes feil og sendte Ten Hag ut av Europaligaen. På søndag sto Brighton klare på Wembley for å sende United ut av FA Cupen også. Det ble en intens kamp uten scoringer, der en svenske holdt hodet kaldest da det hele skulle avgjøres.

Det er ikke ofte Victor Lindelöf har stått som matchvinner og hyllet som den store helten, på søndag var det endelig svenskens tur.

LES: Reynolds, Wrexham og Disney klarte det!

United kom til semifinalen med 3-1 seier over Fulham, Brighton hadde kost seg til 5-0 seier mot Grimsby. Manchester City hadde vunnet sin semifinale, nå ventet Haaland og gjengen på hvem de skal opp mot.

Brighton startet i et forrykende tempo der United-spillerne gikk til pause med følelsen av at de hadde spilt i forsvar i store deler av de første førtifem minuttene.

Etter pausen dro Brighton på med nytt press, det så lenge ut som De Zerbi og gjengen var verdige finalebilletten. Det ble likevel ingen scoringer, David de Gea hadde denne kampen en skikkelig god dag på jobb.

Ekstraomgangene gikk også uten scoringer, nå skulle det hele avgjøres på straffer. Begge lag satte inn de første seks straffene, så dro Solly March ballen langt over mål. Victor Lindelöf var iskald, gjorde ingen feil og kunne la seg overfalles av resten av United-spillerne som endelig opplevde de kom seirende ut av en straffekonk. Vi unner svensken oppturen etter nok av kamper med pes.

LES OGSÅ: Alonso ryster rivalene i debutsesongen

Manchester City – Manchester United i FA Cup-finalen, det blir ikke bedre enn dette.