Ifølge Hazard vet Real Madrid akkurat hva som skal til. Da er det opp til Chelsea.

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang.

Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill.

Eden Hazard er sulten på suksess. Dette har han ikke fått hos Chelsea den siste sesongen, og det var ikke overraskende at han nå mer eller mindre har sagt at han ønsker seg bort fra London.

For Real Madrid uten Ronaldo og en Neymar, betyr dette at det nærmer seg den perfekte match.

Les: Real Madrid stjeler ikke verdens største fotball-ego

-Etter VM kan jeg bestemme om jeg blir eller reiser fra Chelsea, men det er klubben som tar den siste avgjørelsen om de vil la meg gå. Dere vet hvor jeg ønsker å spille, sier Hazard ifølge Sky Sports.

Var nesten umulig å stjele ballen fra denne belgieren. (foto: hazard, twitter)

Les: Vurdert og funnet for lett av Zidane, kan få ny sjanse

Men om han ikke slippes fra London, har Hazard fortsatt en profesjonell holdning til situasjonen.

-Om Sarri er en god trener? Hvis han lar meg vinne trofeer, så er han det. Dries Mertens har fortalt meg at han er en god trener. Vi må jobbe hardt.Den italienske måten, men det er vi vant til under Antonio, avslutter belgieren.

Så hva blir det til?

Les: Nå kan det endelig ta fyr i Chelsea

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds