(c) Bilde: LA Galaxy: Ola Kamara

Zlatan Ibrahimovic ble av LA Galaxy fans kåret til kampens beste da de møtte Philadelphia Union på lørdag. Den svenske superstjernen har begynt å skjønne at fotball er en lagsport.

Det mest gledelige er at samspillet mellom den norske måltyven Ola Kamara og den svenske superstjernen begynner å se bra ut. I natt serverte Zlatan og Ola chippet videre og sørget for utligning til 1 – 1.

Les på Helsesjefen: 12 TEGN DU HAR MED EN PSYKOPAT Å GJØRE

Det var først i andre omgang at LA Galaxy hadde våknet, tre minutter var spilt da Zlatan stod feilvendt i mellomrommet, han så Kamara komme på et løp inn bak forsvaret og serverte han en perfekt timet passning. – Nordmannen gjorde ingen feil og chippet ballen over keeper og i mål.

20 minutter senere fant franske Romain Alessandrini sin svenske lagkaptein inne i 16-meteren. På ett touch bredsidet Ibrahimovic ballen i lengste hjørne.

Med 10 minutter igjen av oppgjøret fastsatte Michaël Ciani sluttresultatet til 1-3, også denne gangen med Alessandrini som servitør.

Jørgen Skjelvik spilte hele kampen som en av tre midtstoppere for Galaxy.

Lørdagens nettkjenning er Kamaras åttende for sesongen. Dermed er han én scoring unna landsmann Adama Diomande, som spiller for byrival Los Angeles FC. Zlatan er nummer tre på listen med sine 12 mål, men veien opp til Josef Martinez i Atlanta United FC, med 22 mål denne sesongen, er stadig lang.

Galaxy er nummer fire i MLS Western Conference etter fem kamper på rad uten tap. Imidlertid har flere av de andre lagene i serien spilt færre kamper enn Galaxy.