(c) Bilde: IK Start: Erik Mykland ønskes velkommen

Start sin nye hovedtrener Ketil Rekdal valgte overraskende å ta turen sørover og overta jobben til Mark Dempsey som fikk sparken på grunn av dårlige resultater.

Les: Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb

Vi vet at Kjetil Rekdal er en meget habil trener, både på bakgrunn av oseanet av innsikt han delte med oss som ekspertkommentator for Eurosport og det han fikk til med Vålerenga. (runde 1)

Det er med stor glede at vi ser at Erik Myggen Mykland, den ultimate fotballbohem er tilbake i Start, klubben som med nye eiere hadde helt feil fokus satser nå på mennesker fremfor penger og har fått sjela tilbake.

Kjetil Rekdal og den nyansatte lederen for fotballtalenter Erik Mykland har ikke spilt sammen på klubblag, men de var begge en del av det Norske fotballeventyret den gangen vi var best i verden.

Det var Start som formet meg som både menneske og fotballspiller, og jeg håper jeg kan gi noe tilbake nå, sier Mykland, som starter i jobben som spillerutvikler 5. august.

Nå skal han jobbe for at nye sørlandske talenter skal utvikle seg til å oppnå i alle fall noe av det han selv opplevde i løpet av en lang karriere.

På start sine sider kan du se intervju med Mykland og utviklingsleder Atle Roar Håland

Mykland blir en del av utviklingsavdelingen i Start, som ledes av en annen tidligere Start-spiller, Atle Roar Håland. Håland startet i jobben som utviklingsleder 1. juni, og han er strålende fornøyd med å få med seg Mykland på laget.

– Den kompetansen og erfaringen han besitter, fra både nasjonal og internasjonal arena, er det mange i klubben som kommer til å nyte godt av fremover, sier Håland.

– Han kommer i starten til å jobbe med G16 og G19-laget, og også jobbe tett med enkeltspillere, sier Håland.

Mykland flytter nå til Kristiansand og vil jobbe i Start på fulltid.

«Jeg er ekstremt opptatt av både fotball og mennesker, og jeg håper de kan få bruk for meg», sier Mykland.

I 2009 spilte han den siste av sine 159 seriekamper for Start.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste