Sportsdirektør Hasan Salihamidžić: Nein, Danke.

Med Niklas Süle bekreftet på exit til erkerival Dortmund, Lewandowski bekreftet at han jobber for å gi seg ett år før sesongutløp i 2023 og forhandlingene med Serge Gnabry om forlengelse har fortsatt ikke gitt resultater, så har mye hos Bundesliga-giganten handlet om spillere på vei ut. Nå kommer i det minste en god nyhet fra sportsdirektøren.

-Avtalen er ferdig og på plass, bekrefter Hasan Salihamidzic på søndag.

Les: Fått millionbøter – oppfordrer klubben til å ta det som del av markedsføringsbudsjettet

Forsterkningen det gjelder er Noussair Mazraoul. Den marokanske landslagsspilleren har vært linket til Barcelona, men det er Bayern München som har overtalt høyrebacken, der den medisinske testen er på plass og alt gjøres klart for en offenliggjøring av signeringen.

24-åringen har vært en av Erik Ten Hags utvalgte hos Ajax, og har vært med den påtroppende United-manageren siden 2018 etter at høyrebacken jobbet seg oppover systemet i Jong Ajax.

Etter 138 Ajax-kamper følger han treneren ut exit-døra i Amsterdam. Bayer München får en ung, men erfaren høyreback på free transfer, med en god dose offensive gener i kroppen. På 25 Eredivisie-kamper denne sesongen sto Mazraoui notert med 5 scoringer.

I tillegg har 24-åringen 27 Champions League-kamper, 11 av dem i sesongen der Ajax med de Jong, de Ligt, Dolberg og Ziyech dundret over Real Madrid og Juventus på vei til semifinalen.

Les: Elendige Manchester United resultater godt nytt for Ole Gunnar Solskjær sin managerfremtid

En klart god nyhet for Bayern-supporterne.