Neste gruppe.

Super-Mario hadde en gnistrende periode for Manchester City og for Inter Milan der han tok med seg tre Serie A titler ut av San Siro. Noen vil også huske italieneren for de mindre minneverdige rundene hos AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille og Brescia. Nå står 30-åringen ledig som free agent og aktuell for Championship.

Først gikk ryktene om Watfords interesse for Balotelli, nå har Barnsley kommet på overgangsbanen. Sky Sports melder om at samtaler mellom Barnsley og Balotellis representanter er gjennomført.

Les: Tre Premier League-klubber har ringt Barcelona

Spissen holder seg for tiden i bevegelse med Serie D-klubben (ja, det finnes) Franciacorte. Vi vet ikke hvilken form Barnsley på 16. plass forventer Balotelli skal være i, men håper tydeligvis at målteften og omdømmet til italieneren skal gi klubben poeng og omtale.

Vi digger spilleren Balotelli, men føler oss forpliktet til å gjøre Barnsley oppmerksom på to ting: Det er ti år siden han ble kåret til Golden Boy, og hovedgrunnen til at han ble tuppet ut hos Serie A-klubben Brescia var ifølge Sky Sports at han «glemte» å møte opp på treninger i juni og juli.

Les på Engelske klubber: Manchester Evening News har fisket ut salgslisten

For Balottelis del tror vi en retur til spotlighten på balløya vil være toppen av lykke. Vi kan ikke skjønne annet enn at det blir Championship på den italienske arbeidssøkeren.

Les: United har funnet løsningen hos Real Madrid