Denne gangen sitter den. (foto: united, twitter)


Tidligere i sommer gikk ryktet om at David Beckham hadde tatt en telefon til Barcelona for å «skryte og juge litt» – og spørre om mulighetene for å friste Luis Suarez over atlanteren. Men mens Beckham venter på svar og muligheten til å levere superstjernen til Inter Miami-supporterne, jobbes det også med en løsning i Torino.

Suarez viste mot Napoli i Champions League at han ikke er klar for å pensjonere seg fra europeisk toppfotball, nå hevder italienske Calcio Mercato at Inter Miami er nærme en overgang med Blaise Matuidi.

Juventus sin midtbanespiller har vært på banen i 45 kamper for Juve denne sesongen, men med utsikter for at kontrakten blir terminert tidligere, kan 33-åringen ende opp på free transfer.

Les: Massiv interesse for Joshua King

Dette passer utmerket for MLS-klubben, og gir David Beckham muligheten til å få skinne litt igjen. Franskmannen med over to hundre kamper for PSG og aktiv hos klubben som huser Ronaldo, det bør gi Inter Miami-supporterne noe å glede seg over.

Om Matuidi er klar for å flytte til MLS er et annet spørsmål. Vårt råd er å vente til presidentvalget i USA forteller noe mer om hva franskmannen kan vente seg.

Les: Kicker: Dette var slutten for United