Francisco Trincão

Den 21 år gamle portugisiske høyrevingen Francisco Trincão sin Instagram profil renner over av gråtende fans, mest kvinner, etter det i går ble annonsert fra Barcelona at de låner ut klubbens kjæledegge og absolutte sexsymbol for unge jenter forsvinner fra Camp Nou.

Det er langt til Premier League og Wolverhampton hvor Francisco Trincão skal spille hele neste sesong. Og – enda verre den spanske storklubben melder på egne hjemmesider at avtalen inneholder en opsjon på kjøp for den unge portugiseren.

Les: Tottenhams sportsdirektør kaster seg inn i Mission Impossible

Når det er sagt Francisco Trincão er ikke bare fryktelig søt, han er også en meget habil fotballspiller om enn noe uforløst foreløpig. Ryktene er at den portugisiske høyrevingen som har 43 kamper for Barcelona, og scoret tre mål siden han kom fra Braga før forrige sesong har Adama Traoré som sitt store forbilde.

Mange tolker overgangen som et tegn på at Wolverhampton tror de snart mister Adama Traoré.

Les: Endelig: Patrick Vieira tilbake i Premier League

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Francisco Trincão (@trincao)

Vil bli stor og sterk!

Francisco Trincão har lagt seg i hard-trening for å møte den vesentlig mer fysiske engelske ligaen, vi får sikkert seg oppdateringer fra gymmen på Molineux Stadium hvor han trener med sine helter.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo