Brasiliansk gameface. (foto: tottenham, twitter)

Det har vært varslet den siste uken, nå kom signeringen som får Antonio Conte til å smile. Han måtte se Romelu Lukaku forsvinne ut av Premier League på utleie til Inter, Tottenham sikrer seg senterforwarden som scorer 10 i PL for en klubb som har slitt med absolutt alt forrige sesong. En stor seier for Tottenham – og direktør Fabio Paratici.

Richarlison fikk gjennombruddet hos Everton og sender en stor takk til klubben. Likevel, arbedisforholdene har vært mildt sagt kaotiske den siste sesongen, der en exit er det eneste naturlige for 25-åringen med 53 scoringer på 152 kamper i den blå drakta.

LES: PSG bekrefter kjøpet av ny midtbanespiller

Femårskontrakt med Tottenham er signert, for den brasilianske landslagsspilleren blir det første møte med Champions League, for Tottenham-supporterne kommer nok en kreativ og effektiv angrepsspiller som har vist han leverer i Premier League under de vanskeligste forholdene.

På det brasilianske landslaget har også 25-åringen etablert seg godt. I kamp om spilletid med flere av verdens beste angrepsspillere, har det blitt 36 kamper med 14 scoringer siden 2018.

The Athletic hevder Tottenham i første omgang betaler 50 millioner pund, som plusses med eventuelle bonuser.

SE RICHARLISONS BESTE SCORINGER 2021/22:

LES: Gjør som Joshua King – dropper å bli med Watford ned heisen

Conte har fått inn Ivan Perisic, Fraser Forster og senest Yves Bissouma. Med Richarlison i hus, kan vi forvente mye av Spurs kommende sesong, veldig mye. Det er bare å glede seg vilt til sesongstart.