(c) Bilde: MIF: Tidligere Skeidspiller Jibril Bojang holder utvilsomt Eliteserienivå.

Man kan lure på om det er noen som har puttet sovemedisin i vannet i Bærum, for Stabæk er usedvanlig sløve om dagen. Et poeng over kvalikplass etter 8.serierunder og ut av cupen i tredje runde.

Av alle var det middelhavsfarerne i OBOS-Ligaen (8.plass) Mjøndalen som holder til rett utenfor Drammen som etter ekstraomganger sendte Stabæk hjem i det som noen vil kalle en Cup bombe. -Slik de har prestert i det siste vil vi heller kalle det en skikkelig Cup-kinaputt.

Les: Slutter med fotball, men fortsetter med sosiale medier

Det er 20 år siden Stabæk ble cupmester sist

Stabæk har haltet gjennom cupen i de to første rundene, begge ganger måtte de ut i ekstraomganger for å hente hjem seieren. Denne gangen trengte ikke Mjøndalen ekstraomganger for å hente hjem seieren.  – Mjøndalen – Stabæk 2-0 (0-0)

Bare for å si det med en gang, førsteomgang ble et langt gjesp. I andreomgang kom det to tette mål, begge fra Mjøndalen:

Andre omgang var såvidt blåst igang da Jibril Bojang stormet fremover og fant Jonathan Lindseth, som slo lavt inn foran mål. Der dukket Andreas Hellum opp og banket hjemmelaget i føringen.

To minutter senere viste Jibril Bojang seg frem igjen. Han tok med seg ballen helt fra midtbanen, rundet to stillestående Stabæk spillere og klinte ballen i mål, en klassescoring.

Etter det ble den en forsvarskrig hvor Mjøndalen forsvarte seg mot et Stabæk uten en angreps strategi som virket.

Så langt er to Eliteserielag ute av årets Norgesmesterskap, Sandefjord og Molde, og etter idag også Stabæk.