Hope Solo med en skikkelig bamseklem på gang

Med litt flaks når den tidligere keeperen for det amerikanske kvinnelandslaget Hope Solo en million følgere på Instagram etter hun ble arrestert torsdag for å ha kjørt i beruset tilstand, motarbeidet arrestasjon og overgrep mot barn (Det siste, som vi alle hopper i stolen av var fordi det satt barn i bilen).

Men dette er ikke første gang hun skaper overskrifter for sin oppførsel. – Bare for å ha sagt det med en gang, i nesten alle andre land enn pietistiske USA som er redde for sex og kvinner ville dette blitt klassifisert om normal oppførsel.

40 år gamle Hope Solo er både OL- og VM-vinner med USA.

USA elsker å kaste folk i fengsel! – Akkurat nå sitter over 2 millioner bak murene, noe som er mer nesten en halv million mer en Kina, som er neste land ut på lista.

Les: Paul Parker: Ole Gunnar Solskjær ble «mobbet» og «alt er på skakke» i Manchester United

USA – 2 068 800.
Kina – 1 690 000.
Brasil – 811 707.
India – 478 600.
Russland – 471 490.
Thailand – 309 282.
Tyrkia – 291.198.
Indonesia – 266 259.

Vårt råd til Hope Solo er å finne seg en mer liberal start enn Nord-Carolina eller rett og slett flytte til Europa.

Viktig å huske, Hope Solo har gjort mye for interessen for kvinnefotball gjennom mange år og har kjempet for reduserer lønnsgapet mellom menn og kvinner. – Hennes holdninger har alltid vært en rød klut for reaksjonære menn med potensproblemer.

Hendelsen sist uke skjedde på en Walmart-parkeringsplass på Parkway Village Circle i Winston-Salem, Nord-Carolina, hvor Solo, som ble ledsaget av sine to barn i bilen hennes, ble arrestert og ført til Forsyth County-fengselet.

Som en del av betjentenes rapport ble det rapportert at den 40 år gamle tidligere vaktmesteren ble arrestert for nedsatt tilstand under kjøring (DWI), motstand mot arrestasjon og overgrep mot barn, som hun kunne gå i fengsel for hvis hun ble dømt, ifølge TMZ Sport.

Les på F7: Nå forsvinner krav om munnbind på fly

Gjennom sin fotballkarriere hadde Solo mer enn en håndfull skandaler, og pensjonistlivet hennes er ikke roligere. En av de største skandalene i Solos liv var i 2014 da hun ble arrestert for vold i hjemmet.

Hope Solos fylleslagsmål
I 2014 ble Solo arrestert etter at hun verbalt og fysisk angrep sin halvsøster og nevø. Solo skal ha kalt nevøen hennes for «tjukk, uatletisk og gal» til å være en idrettsutøver før hun kastet seg mot dem.

Les: Ferrari har definitivt tatt igjen forspranget

Da politiet kom til stedet, ropte Solo: «Du er så tøff. Du er redd meg fordi du vet at hvis håndjernene var av, ville jeg sparket deg.» Hun fortalte også en politimann at halskjedet hennes var verdt mer enn det han tjente på ett år.

Saken ble henlagt i 2018 etter at sentrale vitner sluttet å samarbeide med påtalemyndigheten. Solo, som hevdet at hun var offer for overgrep i hjemmet gjennom hele situasjonen, lovte å «utforske alle juridiske rettsmidler for å holde dem uten hensyn til sannheten, fullt ansvarlige.»

Hope Solo fornærmer Brasil
Midt under sommer-OL 2016 i Rio fornærmet Solo brasilianere ved å legge ut et bilde på Twitter av myggnettingen hennes og en haug med insektmiddel med hashtaggen #zikaproof. Brasilianske fotballfans viste sin forferdelse ved å synge «Zika!» hver gang Solo rørte ballen.

Solo ble senere utestengt fra USWNT i seks måneder på grunn av dårlig sportsånd etter tap for Sverige. Etter kampen sa Solo: «[Jeg] tror vi spilte en gjeng feiginger. Det beste laget vant ikke i dag, det tror jeg sterkt og fast.»

Hope Solo avslører Olympic Village
Fire år før Brasil-kontroversene kom Solo med nyheter for å ha avslørt den olympiske landsbyen under sommer-OL 2012 i London. Hun avslørte at idrettsutøvere har sex i det fri og fester uten stans.

«Jeg har sett folk ha sex rett ute i det fri,» sa Solo. «På gresset, mellom bygninger, blir folk kjører på og blir skitne.»

Solo innrømmet også å ha sneket kjendiser og ikke-olympiske mennesker inn i landsbyen, og fortsatte med å avsløre at hun var full på direktesendt TV en gang. «Da vi var ferdige med festen, gikk vi ut av de fine kjolene våre, tok på oss stadionkåpene igjen, og klokken 07.00 uten søvn dro vi fulle på Today-showet. Det burde være unødvendig å si at vi så ut som helvete.»