(foto: juventus, twitter)

Jernmannen Leonardo Bonucci regnes som en av verdens tøffeste og beste midtstoppere. Sammen med Chiellini har Bonucci skapt ekstremt tøffe arbeidsforhold for motstandernes angrep. For oss ville det ha vært a dream come true å få oppleve spilleren i verdens tøffeste liga. Nå forteller 34-åringen hvor nær han var spill i Premier League.

Bonucci har spilt hele karrieren i Italia, men det var ikke helt selvvalgt. For i 2016 hadde midtstopperen begynt å lage pakkeliste for flytting til Manchester.

Les: Det geniale valget som sendte Jude Bellingham forbi Kylian Mbappé

-Jeg har hatt en drøm om å bli trent av Pep. Det nærmeste jeg kom, var i 2016. Jeg var tett på en overgang til City. Det handlet om de siste detaljene, men så besluttet Juventus å ikke selge, sier Bonucci til The Athletic.

Så ble det likevel en overgang til rivalen AC Milan året etter.

-Så dro jeg til AC Milan og kunne igjen kommet til City, men flere ting måtte falle på plass før det kunne skje. Jeg ga også mitt ord til Milan, fortsetter Bonucci.

Fungerte ikke i rødt. (foto: milan)

Så ble det retur til Juventus etter én sesong, denne gangen for godt.

-Jeg pratet med Pep igjen ifjor. Han ville ha meg, men jeg sa til ham: «Juventus er mitt hjem. Jeg er glad her. Jeg føler meg hjemme her og vil gjøre opp for at jeg dro til Milan, sier Bonucci.

Juventus har sikret seg lojalitet for resten av Bonuccis karriere, Premier League og vi har gått glipp av en spiller som må være skapt for engelsk knokkelfotball. That´s life.

Les: Lionel Messi peker på Kylian Mbappe og raserer Real Madrid sine slue planer