Aaron Ramsdale går for en slags "high five" mens Mikel Arteta går for en bamseklem

Bayern München hadde noen frusterte runder i sommer med å få keeperkabalen til å gå opp. Manuel Neuer var fortsatt ikke for fullt tilbake etter benbruddet i vinter, Yann Sommer hadde valgt Champions League-finalist Inter Milan, Bayern sto tilbake med Sven Ulreich som førstekeeper. Det løste seg, men nå har Bayern startet planlegging for neste sesong hvor de ikke akter å bli tatt på senga igjen.

Tuchel forsøkte å overbevise Kepa til å ta utleie til Bayern, men Chelsea-keeperen kunne ikke si nei til Real Madrid da Courtois forsvant med langtidsskade. Bayern gjorde tidligere et fremstøt for å hente David Raya, men Brentford-keeperen valgte Arsenal.

LES: Kicker: Nagelsmann har ombestemt seg

Heldigvis kviknet Neuer til raskere en forventet, men 37-åringen er uunngåelig på tampen av karrieren. Ifølge Daily Mail har Bayern München rettet seg mot Arsenal.

Det er ikke David Raya, men Aaron Ramsdale tyskerne nå følger nøye med på. Ramsdale har spilt gnistrende godt de første Premier League-kampene, mot Everton var det likevel David Rayas tur.

LES OGSÅ: Xavi Hernandez er sikker han kan løfte opp utfryste Jadon Sancho akkurat som Joao Felix

Arteta uttalte etter kampen han kommer til å rotere Raya og Ramsdale denne sesongen. Bayern følger nå med for å se om Ramsdale aksepterer denne situasjonen, eller om den engelske keeperen mentalt blir klar for å følge Harry Kane til München som neste førstekeeper for Bayern.

A