På vei fra det ene møtet til det andre mens han har advokat og tallknusere klare.

Manchester United er FA Cup-mester. Ingen kan ta det fra Erik ten Hag, men nå jobbes det grundig for å ta avgjørelsen om United-ledelsen skal «ta fra» Ten Hag ansvaret for United-troppen. Det kommer nye meldinger fra engelske medier hver eneste dag, akkurat nå ser det ut som Ratcliffe og gjengen har satt på bremsen og skal ta seg tid til en skikkelig evaluering av Ten Hags sesonger som trener. Samtidig kjøres et paralelløp med samtaler med aktuelle kandidater til å ta over jobben. Fra London kommer nå interessante signaler.

For Chelsea er godt inne i nok en trenerjakt der møter avholdes med kandidater, trenere som også er potensielle for Manchester United. De siste ukene har Kieran McKenna og Thomas Frank vært linket til begge klubbene, men ifølge The Athletic er en av trenerne nå ute av bildet hos Chelsea.

LES: Sir Jim Ratcliffe går etter midtbanespiller Manchester United har prøvd seg på før

The Athletic melder suksesstreneren hos Ipswich og tidligere mangeårig assistenttrener hos Manchester United nå er ute av bildet hos Chelsea. Det sies ikke om det er Todd Boehly og gjengen som har veid McKenna for lett (står igjen med Frank og Enzo Maresca), eller om det er 38-åringen som har gitt beskjed han sikter seg inn mot en annen jobb, men forrige uke hevdet The Times McKenna hadde sendt signaler om at han venter på avgjørelsen som blir tatt hos Manchester United.

McKenna ute av bildet hos Chelsea, venter på avgjørelsen hos Manchester United. Dette høres ut som mannen, med «årets trenerprestasjon» på balløya etter opprykket til Premier League, har fått signaler fra Old Trafford som taler i hans favør – hvis Ten Hag er ferdig.

ENGELSKE KLUBBER: Xavi snakker med Premier League-gigant etter Barcelona sparking