Hazard i et av sine få øyeblikk på kamparenaen. (foto: real, twitter)

Som vi digget belgieren i Premier League. Liverpool-supporterne husker med gru da Eden Hazard driblet rundt og forbi syv, åtte Liverpool-spillere til scoring, Chelsea-supporterne storkoste seg med spilleren som i perioden 2012-19 trollbandt med en teknikk, rykk, avslutninger og vinnerskalle som var med på å fylle premieskapet på Stamford Bridge. Nå er karrieren over, vi overdriver ikke når vi legger til et «endelig».

Vi har behov for å hylle Hazard for den geniale spilleren han var i Premier League og på den tiden for det belgiske landslaget. Overgangen til Real Madrid i 2019 startet som en lidelse med manglende fitness, skader og fravær av målteft – og endret seg ikke før Hazard i sommer spaserte ut fra Real Madrid etter kontraktsutløp. Supporterne og økonomidirektøren hos kongeklubben var lite triste, men veldig lettet.

LES: Koeman: «Jeg er sjokkert over nivået!»

En av klubbens desidert best betalte forlot Madrid med leveranse av 7 scoringer og 12 assists fordelt over 76 kamper.

Nå kan vi endelig viske ut dette kapitlet. Etter Real-exiten har 32-åringen vært linket til tyrkisk fotball, saudiarabisk, belgisk og noen klubber på balløya. Steinrike Hazard valgte likevel å vente.

På tirsdag la Hazard ut melding på Instagram at han nå legger opp. Lillebror Hazard uttalte tidligere i uken at han selv ville ha gitt seg hvis han var Eden, nå har også Eden skjønt det var det eneste rette.

LES OGSÅ: Ikke lenge igjen før Haaland får City-angrepet som gjorde ham historisk

Vi velger å huske Hazard for det ekstreme han leverte i verdens tøffeste liga for Chelsea. Takk for underholdningen!