Torres. (foto: villareal, twitter)

Når en profilert trener skifter klubb, følger det gjerne en strøm av signeringer med spillere han stoler på. For Aston Villa kan ansettelsen av Unai Emery bety signering av en av de mest ettertraktede midtstopperne i Europa.

Da Manchester United, Chelsea, Tottenham, Barcelona og flere andre storklubber var på desperat jakt før sesongstart etter midtstopper av verdensklasse, var Pau Torres et navn som kontinuerlig ble linket til til overgang sommeren 2022. Også Manchester City var en stund helt der opp i kampen om Villareal-stjernens signatur, likevel ble Torres værende hos Villareal.

LES: VM-dommer varmet opp med 10 røde kort

Selv om Torres ble værende hos Villareal, har interessen fra Premier League-klubbene ikke avtatt. Ifølge overgangsjournalist Graham Hunter følger Tottenham, United, City og Chelsea den spanske landslagsspilleren fortsatt tett, men får nå en brysom konkurrent i Aston Villa.

Steven Gerrard skal ifølge Givemesport ha pekt på Torres som ønsket signering for Villa tidligere i år, men klubben valgte å bruke sommerens overgangsbudsjett på andre spillere. For med en utkjøpsklausul på solide 52 millioner pund, var Torres fortsatt utenfor rekkevidde.

Nå blir situasjonen en helt annen. Torres er på vei inn i sine siste 18 måneder av kontrakten med Villareal, treneren som har coach’et midtstopperen til stjernestatus har nettopp tatt over tøylene hos Aston Villa.

Ifølge overgangsjournalist Graham er dette en sikker signering hvis Villa bestemmer seg for det.

-Det er ingen managere i Premier League som kan føle samme sikkerhet som Emery på at signering (med Torres) kan skje. Det vil bil interessant å se om det faktisk skjer, sier Graham.

LES OGSÅ: En av klubbhistoriens største angrepsspillere «straffes» av Liverpool

Torres ble sikkert ikke mindre motivert til å velge Villa etter Emerys comeback i Premier League, da han på søndag ledet Villa til 3-1 seier mot Manchester United, Villas første seier mot Man United siden 1995.

LES: FIFA åpner en debatt: Hvem ville vinne et 100 meter løp mellom disse ni stjernene i sin beste alder?