(foto: molde)

Det er mange i Molde som husker 26-åringen da han kom fra lyn i 2010. Nå returnerer en av de mestvinnende utlendingene i Norge tilbake til Eliteserien.

 

I 2015 ble han solgt til Shanghai Shenxin FC hvor han står notert med 21 scoringer på 49 kamper.

Chima har det siste året prøvd lykken i Legia Warszawa, men er nå glad for å komme tilbake Molde.

(foto: uefa)

 

– Det er helt fantastisk å komme hjem igjen. Jeg kjenner klubben godt fra forrige periode jeg var her, og vet hva som skal til. Jeg har vært her på besøk flere ganger mens jeg har vært ute, og alltid blitt mottatt som en del av familien, det er helt fantastisk å kjenne på. Jeg var her sist i 2016, og Ole Gunnar har alltid sagt jeg er velkommen tilbake. Jeg er veldig, veldig fornøyd med endelig å være tilbake, sier angrepsspilleren ifølge klubbens hjemmeside.

Vi gleder oss til gjensynet på norske fotballbaner!

Les også: Liverpool har sendt den viktigste meldinge til verdens beste klubb