Blir altså ikke skumping den 26. (foto: barcelona, twitter)

Tidligere i sommer ble general manager Pep Segura sendt på dør hos Barcelona. Planen var at en av klubbens største legender skulle nå hentes inn for å fylle denne stillingen.

Men han sa høflig nei takk.

Det er Carles Puyol, jernmannen med det flagrende håret, som nå deler dette.

Les: Ja, det har vært bråk i Tottenham-leiren

Den tidligere Barcelona-kapteinen trakk seg tilbake som spiller etter 593 kamper for førstelaget. Klubben har allerede gitt de tidligere lagkameratene, Patrick Kluivert og Eric Abidal, direktørstillinger. Nå skulle 41-åringen også inn og øse ut av sin erfaringsgryte.

Les på Popidol: Dropper Spider-Man etter Endgame suksess og reiser til en galakse lang, langt unna

-Jeg bestemte meg for ikke å takke ja til klubbens tilbud. Det var ingen enkel avgjørelse, jeg har alltid sagt jeg vil returnere til stedet som jeg ser på som hjemmet mitt, men ulike personlige prosjekter jeg driver med for øyeblikket ville ha hindret meg fra å dedikere meg helt til denne rollen, sier Puyol på Twitter.

Les: United har funnet spiss-forsterkningen

Synd. Og litt pussig…

Har du sett denne?