Foto: vif-fotball.no

Daniel Fredheim Holm spiller sin siste kamp for Vålerenga på lørdag, melder klubben på sine nettsider.

Han viste seg frem for det norske publikummet allerede som 15-åring i Skeid. Da Daniel kom til Vålerenga som 18-åring før sesongen 2004 var han regna som et av Norges største talenter.

Han tok med seg alle medaljevalører i Eliteserien i løpet av sine tre første år i klubben. I tillegg scora han to mål og leda laget som kaptein til seier i cupfinalen 2008. Denne måneden runda han 300 kamper i den kongeblå drakta!

Med hele verden i sin hånd, har Daniel Fredheim Holm satt store spor etter seg i klubben vår. Nå er en æra over, og hovedpersonen selv er glad for tidspunktet han velger å trappe ned.

– Jeg har hatt god dialog med Ronny hele veien, og han syntes det var en voksen avgjørelse. Jeg er glad for at jeg selv kunne velge å gi meg, og at jeg ikke trengte å bli rulla ut av stadion, sier han.

Til tross for at han ble tilbudt ny kontrakt i Vålerenga, har Daniel nå altså valgt å gi seg. Hva vår nummer 7 skal gjøre nå, snakker han mer om i podkasten du kan høre nederst i saken.

– Han har vært en bauta i Vålerenga i en årrekke, og er en av de mest talentfulle spillerne jeg har trent. Det vil selvsagt bli vanskelig å erstatte en slik spiller, både på og utenfor banen, sier Ronny Deila.

Hør intervju om avgjørelsen her