Agent Raiola.

Ikke alle har fått med seg navnet til den tidligere FC Nordsjælland-spilleren. Det akter den danskfødte tyrkiske spilleren gjøre noe med.

Vi vet ikke hva som har sendt Raiola til Emre Mor, en spiller med markedspris på 700 000 euro (transfermarkt), men agenten til Haaland, Pogba og Zlatan må helt tydelig se en gedigen oppside på honorarsiden.

Les: Vieira og Crystal Palace har skaffet seg knalltøff dansk midtstopper

Mor startet med en oppløftende overgang til Borussia Dortmund i 2016, men gikk direkte videre til Celta Vigo og utleieopphold hos Galatasaray og Olympiakos.

Emre Mor har vært på banen i 19 kamper for Dortmund, 52 for Celta Vigo, 10 i Süper Lig, men når 3 scoringer og 6 assist er status, tegner det et bilde av en 23-åringen som ikke er i nærheten av å få ut potensialet sitt.

Les på Engelske klubber: Forlater Liverpool etter nesten 16 år

Nå er Super-Mino satt på saken.

-Jeg har fått ham (Raiola) for å få en ny start i en annen klubb. Det er det som er planen vår og målet. Nå har jeg fått en av de beste agentene i verden, og vi jobber for å få meg til et sted hvor jeg blir en stor del av prosjektet, sier Emre Mor til B.T.

Vi ønsker spilleren lykke til med ny start og et fruktbart arbeidsforhold med the one, the only Mino Raiola.

Emre Mor har hvertfall fått vår oppmerksomhet.

Les: Historisk hattrick av Ricardo Pepi – LA Galaxy spillerne skal prise seg lykkelig for at Zlatan ikke satt på tribunen