Kveldens store helt Serge Gnabry

Allerede i det 12. kampminutt tok Tottenham ledelsen i det andre gruppespillet i Champions League. Det var Son som med litt hjelp fra Sissoko satte 1-0 opp med en fin avslutning. Men gleden var kortvarig for hjemmelaget.

Et drøyt minutt senere satte Kimmich kvitteringen for Bayern München. I sluttminuttene av første omgang fullførte Robert Lewandowsk opphentingen da han satte andre etappe for den tyske storklubben.

Les: «Pogba er Manchester Uniteds problembarn»

I andre omgang gikk Spurs rundt i halvsøvne og det måtte to mål av Serge Gnabry før de våknet, helst skulle de trolig ønske de hadde fortsatt å sove. Det første målet satte han i det 53. minutt da han fyrte av en kanon – og to minutter senere plasserte han den andre ballen.

Tottenham kollapset

Med en drøy halvtime igjen av kampen fikk hjemmelaget en straffe i deres favør da Rose ble tatt ned Coman. Det satte Harry Kane trygt i mål, men det sørget ikke for et trendskifte, tvert imot det ble enda verre for Tottenham.

I sluttminuttene fullførte Serge Gnabry sitt hat trick da Spurs-forsvarerne genererte. Den tidligere Arsenal-spilleren fikk løpe helt fri og scoret uten problemer bortelaget sitt femte mål.

Og i samme tempo som hjemmesupporterne, scoret Tottenham Stadium East Bayern München mål.

Robert Lewandowski økte til to mål for kampen da han scoret bortelagets sjette mål etter en perfekt pasning fra Philippe Coutinho som virkelig begynner å finne seg til rette i den tyske storklubben.  Gnabry var ikke fornøyd med hattrick, men og banket inn sluttresultatet 7-2.

Tottenham – Bayern München 2-7
Champions League gruppe B
12′ 1-0 Heung-Min Son
15′ 1-1 Joshua Kimmich
45′ 1-2 Robert Lewandowski
53′ 1-3 Serge Gnabry
55′ 1-4 Serge Gnabry
61′ 2-4 Harry Kane
83′ 2-5 Serge Gnabry
87′ 2-6 Robert Lewandowski
88′ 2-7 Serge Gnabry