Bare for å ha poengtert det med en eneste gang, det bor færre mennesker på Færøyene enn i Asker. – Så dagens overbevisende 4-0 seier på Ullevål stadion er på alle mulige måter en selvfølge.

Det triste er at vi ikke kommer til EM sluttspillet og med det fikk vi rett i at Norge ikke har noe i et internasjonalt mesterskap å gjøre. – De mest optimistiske av oss har lagt merke til at vi har flere gode spillere plassert ute i Europa enn på lenge og det er også noen som stikker seg frem i hjemlig liga.

Les: James Maddison kostet Leicester nye millioner

Vi kan skylde på en vanskelig gruppe med både Spania og Sverige, men for å være helt ærlig begynner jeg å bli drittlei av å forklare hvorfor vi ikke får det til.

Færøyene gjorde det eneste de kunne, legge seg bakpå, men strategien fikk fort sprekker.

Etter 4 minutter: -Tore Reginiussen kjemper Norge i ledelsen! Dødball fra Selnæs er nydelig, Reginiussen timer opphoppet perfekt og header ballen mellom bena på Nielsen og inn i Færøyenes mål.

Etter 9 minutter: – Dette var vakkert. King slår flatt inn foran mål, hvor Iver Fossum kommer og hælflikker ballen i mål.

Etter 63 minutter: – Alexander Sørloth viser frem høyrefoten og dundrer inn 3-0 fra kloss hold.

Etter 65 minutter: – Sørloth setter inn sitt andre! Det er en nydelig scoring, etter et fantastisk angrep. Til slutt er det King som slipper ballen mellom bena, før Sørloth skrur kula opp i motsatt vinkel.

Les på Popidol: Kongen av romantiske komedier eier storklubb i fullstendig kaos

Vi er flinke hjemme, men tabber oss ofte ut på bortebane. Landslagssjef Lars Lagerbäck har ledet Norge i 14 hjemmekamper, og ikke en eneste gang har det blitt tap. – Det hjelper lite, Sverige må tape mot Færøyene for at vi skal ha en mulighet for å gå videre til EM, det kommer definitivt ikke til å skje.

Et siste halmstrå er at vi vinner Nations League.