Fra den tiden da Andre Iniesta hadde krøller

Det var en maktdemonstrasjon da stjernegalleriet til Bacelona knuste Sevilla 5-0 i den spanske cupfinalen. -Alle regner det er slutt for Iniesta til sommeren, men alle håper det ikke er sant.

Les: Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle

«Han er en glede å observere. Han gjør ting som er utrolig vanskelig. Jeg hadde gitt en arm til å spille som Iniesta, da jeg var aktiv», sier Barcelona manager Ernesto Valverde til Sky Sports og fortsetter.

«La oss se hva som skjer. Han må håndtere seg selv og ta en avgjørelse. Men jeg ville at folk skulle prise ham i går»

Andres Iniesta har spilt 129 ganger for det spanske landslaget, og 670 kamper for Barcelona siden debuten i 2002.

Målfesten ble åpnet av Luis Suarez, som løp ned nesten helt inn å mål og enkelt satte inn 1-0. Halvtimen var passert da Jordi Alba fant Lionel Messi og kampen andre mål for kvelden. Utover kampen skjønte Barcelona at denne kvelden hadde de 100% kontroll. Rett før pause lekte Messi og Suarez seg til 3 – 0 med underholdene veggspill og lekre detaljer.

Andre Iniesta skulle hylles, dermed var det helt perfekt at Messi, noen minutter ut i andre omgang la ballen til Iniesta som satte inn 4 – 0. Siste målet for kvelden kom da det var 20 minutter igjen, et mål signert Philippe Coutinho.

Ifølge journalisten Jordi Marta vil Iniesta signere for kinesiske Chongqing Dangdai Lifan, og den endelige bekreftelsen vil etter sigende komme i slutten av april.

Les: Iniesta: «Jeg tar avgjørelsen før mai»

33-åringen Iniesta var rød i øynene da han gikk av banen til stående applaus rett før slutt i en kamp der han selv scoret det fjerde målet. Etterpå løftet han som kaptein cuptrofeet og snakket om at det var en «dag full av følelser».

«Til uken offentliggjør jeg min beslutning om framtiden, men dager som denne vil alltid leve i minnet»

Sevilla – Barcelona 0-5
Copa del Rey
14′ 0-1 Luis Suárez
31′ 0-2 Lionel Messi
40′ 0-3 Luis Suárez
52′ 0-4 Andrés Iniesta
69′ 0-5 Philippe Coutinho