Emil Bohinen

Emil Bohinen dro fra Stabæk til CSKA Moskva for nesten et år siden for 15 millioner kroner, pluss en videresalgsavtale som nå kan bringe litt ekstra cash inn i klubbkassa til bærumsklubben. Oppholdet i Russland har ikke akkurat vært en dans på roser, allerede nå går ferden trolig videre til Salernitana som trolig blir enda tøffere.

Uvanlig at en Italiensk klubb henter to norske spillere fra Russland.

Bare for å ta det med en eneste gang, CSKA Moskva befinner seg i en mye bedre situasjon Serie A klubben Salernitana. – Klubben som allerede en annen norsk spiller fra Russland, i sommer kom Stefan Strandberg fra Ural, ligger på absolutt sisteplass med bare 10.poeng på 23.kamper.

Les: Mer enn en nødløsning: Denis Zakaria skal demme opp for Mohamed Salah og Sadio Mané

Tuttomercatoweb melder at Emil Bohinen nærmer seg et utlån fra CSKA Moskva til Salernitana. – Det er den nyansatte sportsdirektøren Walter Sabatini, som tidligere har jobbet for blant andre Inter Milan og Roma, som fått oppdraget å rekke klubben fra nedrykk. – Klubben sliter på midtbanen og der kommer 22 år gamle Emil Bohinen inn.

Det skal dreie seg om utlånsavtale, men avtalen kan bli permanent dersom Salernitana redder plassen i Serie A. – Ved en overgang vil det dryppe deler av overgangssummen på Stabæk, hvor mye avhenger selvsagt av kjøpesum for foreløpig er ukjent.

Les: Et fantastisk og overraskende comeback for Mario Balotelli!