Skal trollbinde oss med mer toppfotball i Europa.

Premier Leagues beste spiller i 2017, en haug med titler for Chelsea og mesterskaptstitler med Frankrike. Så forsvant Kanté til hamstringskade 2022/23-sesongen, hos Chelsea var det over og ut. Som noen og tredve åring forsvant franskmannen videre til Saudi-Arabia for spill sammen med Karim Benzema. Avskrevet i Europa, kalte den franske landslagstreneren overraskende veteranen tilbake for EM-sluttspill. Her har 33-åringen vist han er alt annet enn ferdig.

33-åringen viser frem blikket, balansen, teknikken, farten – og alt det andre som har gjort ham til en av verdens beste defensive midtbanespillere. I åpningskampen mot Østerrike ble Kanté kåret til kampens beste spiller.

LES: En av Premier Leagues beste trenere klar for ny klubb

Fransk presse har kastet seg over spilleren for å høre om mulighetene til en retur til europeisk toppfotball.

– Jeg er ikke ferdig i Europa. I Saudi-Arabia spiller de en ny type fotball, som er en opplevelse, men jeg liker å være tilbake med det franske landslaget, sier Kanté ifølge Get Football News France.

Saudiarabisk fotball er en «opplevelse». Høres ut som 33-åringen har fått sin opplevelse og gjør seg klar for en retur. Etter EM-oppvisningen står flere dører garantert åpne.

Vi digger det!

Alt du trenger å vite: Frankrike – Polen

F7: Gladiator 2 vil inneholde noen av de «største actionsekvensene som noen gang vist i en film»